Om os

Hyphesten er startet i 2021. Forretningen udspringer af en langvarig interesse i heste kombineret med interessen for, at stå på egne ben. 

Hos Hyphesten har vi et stort udvalg af rideudstyr til rytter og hest. Vi har nøje udvalgt vores brands udfra devisen - kvalitet for pengene. Vi har udstyr i alle prisklasser, da vi er en forretning for alle ryttere og heste. Vores mission er skaffe godt udstyr til vores kunder til en god pris og deraf er der altid mange varer på tilbud.

Vi sælger også foder og tilskud fra St. Hippolyt og Nordic Horse og fører hele deres sortiment - altid med mindst 5% i rabat på alle varer.

Ridesporten og de brands vi sælger bygger bro til udelivet, med funktionel tøj og fodtøj, kombineret med andre outdoor brands er outdoor en voksende andel af forretningen.

Kærligheden til dyr fornægter sig ikke og vi har et pænt udvalg til hund og kat. Vi har et bredt udvalg med kendte brands, men der er også mulighed for at købe varer fra mindre og ukendte producenter. 

Sidst og absolut ikke mindst, så har vi vores børneunivers. Her sælger vi lækre ting til de skønne "små" hvad enten de mangler en ny skoletaske, øreringe, malebog eller en bamse - så slip fantasien løs.

Kig ind i butikken i Hurup eller på her på siden og gør en god handel.

 

HYPHESTEN - KVALITET FOR PENGENE.